All fields are required.

Close Appointment form

O Fabrici osmeha

Kombinujući iskustvo i znanje, Fabrika Osmeha je osnovana da radi u svrhu poboljšanja vašeg oralnog zdravlja. Naš tim broji pet stomatolga koji će vam uz posvećen rad, sveobuhvatnu negu i inovativne tretmane pružiti profesionalnu i kvalitetnu uslugu.
Stručnost, pouzdanost i praćenje najnovijih tehnologija i dostignuća na području stomatologije naši su principi rada i razvoja. U ugodnom ambijentu moderno uređene ordinacije nudimo vam individualnu i profesionalnu stomatološku uslugu iz oblasti preventivne i dečje stomatologije, protetike, paradontologije, oralne hirurgije, ortopedije vilice i estetske stomatologije.

U radu primenjujemo visokokvalitetne materijale renomiranih proizvođača, digitalnu tehnologiju i savremeni pristup, a sve sa ciljem da iz naše ordinacije izađete sa lepim osmehom i trajno rešenim problemima.
Svakog pacijenta smatramo članom naše dental porodice, pa su prijateljski, opušten odnos, uz visoku stručnost kompletnog stomatološkog tima osnova naše poslovne filozofije.

Brojni zadovoljni osmesi potvrda su rada našeg centra. Potrudićemo se da i vas prepoznaju po zdravom i blistavom osmehu, i da naš rad prepoznaju po vama.

Fabrika Osmeha
Mi proizvodimo najlepše osmehe u gradu!