All fields are required.

Close Appointment form

Pregledi i konsultacije

 

01

02

 

JEDINI USLOV za korišćenje POKLON POPUSTA od 1.000 RSD, jeste da se pozovete na njega prilikom prvog dolaska. Razlog je taj što želimo da vas stimulišemo da što više koristite informacije sa našeg sajta, jer je to jedan od načina za unapređenje vašeg oralnog zdravlja.

Ovaj POKLON POPUST ne možete kombinovati sa ostalim popustima, ali možete sa posebno pristupačnim cenama za prepodnevni dolazak. VIŠE

 

Prilikom prvog dolaska stomatolozi zaposleni u našem centru će obaviti detaljan pregled da bi utvrdili stanje vašeg oralnog zdravlja. Otkrivanje karijesa predstavlja samo mali deo kompletnog pregleda. Oni će proveriti sve stare plombe, ispitati položaj zuba i pravilnost zagrižaja, stanje mekih tkiva, što uključuje proveru stvari kao što su pre-kancerozne promene u ustima, kancer jezika, upale desni, stanje postojećih kruna, mostova i proteza itd.

Sve ove provere su veoma važne, ne samo zbog oralnog već i zbog opšteg zdravlja, jer neke bolesti ili medicinska stanja imaju znake koji se mogu pojaviti prvo u ustima. Dijabetes, nedostatak vitamina ili hormonski poremećaji su samo neki od primera.

Naše oralno zdravlje je esencijalno povezano sa našim opštim zdravljem. Ne kaže se uzalud da su usta, zapravo, prozor u ljudsko telo.

Na prvom stomatološkom pregledu, ukoliko želite, vaš stomatolog će vam ukloniti kamenac ili zameniti plombu.

Nakon završenog pregleda, predložićemo vam individualni plan tretmana.

Tri su razloga da sa preventivom počnete kod nas:

Besplatan pregled intraoralnom kamerom

Intraoralna kamera je sićušna video kamera koja je oblikom i veličinom slična flomasteru i omogućava detaljan pregled slabo vidljivih područja usne duplje. Snimak zuba se istovremeno emituje na monitoru, tako da pacijent, zajedno sa stomatologom, može interaktivno pratititi svaki korak tretmana.

iPad stomatološke animacije

Savremena tehnologija koju koristimo u našoj ordinaciji omogućava da vam na razumljiv način, putem video animacije, pokažemo genezu vašeg problema i kako će izgledati potencijalni tretman.

Pisani stomatološki izveštaj

Detaljan opis pregleda sa posebnim osvrtom na tegobe koje pacijenta muče, kao i saveti o koracima koje treba preduzeti u daljem lečenju.  Plan tretmana, sa cenama svih pojedinačnih, preporučenih usluga i sa posebnim osvrtom na tegobe koje pacijenta   muče, kao i saveti o koracima koje treba preduzeti u daljem lečenju.

Pregled i konsultacije su besplatni

– potrebno je samo da zakažete svoj termin i napravite prvi i najvažniji korak ka lepom i zdravom osmehu.